Activiteiten

Activiteiten


TABLE D'HOTE


Dagelijks koken wij een vers 3-gangenmenu voor onze gasten. Wij hebben beide jarenlang een opleiding aan de kokschool Spermalie in Brugge genoten. Waar mogelijk proberen we zoveel mogelijk gebruik te maken van lokale ingrediënten.


Af en toe staat er ook eens BBQ of een kaasplank met bijhorende wijnen op het menu.


Nu reserveren

WANDELEN


Er zijn veel bewijzerde wandelingen in de directe omgeving van onze B&B. We geven u graag meer uitleg over de verschillende mogelijkheden.


Iets verder van huis, kunt u de spectaculaire Vercors ontdekken of op zeer warme dagen afkoeling zoeken in het centraal massief.
OUR LOCATION

FIETSEN


Jaarlijks vindt in St. Felicien de grootste amateurkoers ter wereld plaats, l'Ardèchoise. Dit event in juni is een aanrader voor elke fietsfanaat. Als u het niet haalt in Juni, is er een permanente bewijzering die u in staat stelt om de hele zomer door de verschillende parcours te fietsen.


Verder zijn alle wegen in de nabije omgeving uitermate geschikt om te fietsen, nl. mooi geasfalteerd en niet druk. Hou er wel rekening mee dat er een aanzienlijk hoogteverschil kan zijn. De voie verte langs de Rhône rivier biedt hier een alternatief voor.


Onze locatie

ZWEMMEN


In onze privé tuin vindt u een zwembad waar u heerlijk kunt afkoelen. In de nabije omgeving zijn ook verschillende riviertjes met mogelijkheden tot zwemmen. We vertellen je graag meer over de beste locaties.

FACILITEITEN
Le Philosophe

B&B

Gelegen in de groene Ardèche, op slechts 25 minuten van de "Autoroute du Soleil" verwelkomen Frankie & Carine u graag.

CONTACTEER ONS


Le Philosophe, Deyras 07410, Frankrijk


info@lephilosophe.be


(+32) 473 73 65 02

Betalingsmogelijkheden


Overschrijving of cash

Copyright @Niek Van Overberghe - All Rights Reserved