Accommodatie

Kamers

Op alle kamers is wifi aanwezig.

Tweepersoonskamer

Deze kamers zijn uitgerust met een dubbel bed. Er is voldoende bergruimte om de koffers en kleren op te bergen. Badkamer en toilet zijn enkel toegankelijk van op de kamer. 

Prijs: 80 EUR per nacht voor 2 personen.

  

Familiekamer

De familiekamers zijn ruim genoeg om met 4 personen te slapen. De kamers beschikken telkens over een dubbel bed aangevuld met eenpersoonsbedden. Badkamer en toilet zijn enkel toegankelijk van op de kamer. Bergruimte is hier ook voorzien voor zowel koffers als kleren.

Prijzen vanaf 78 EUR per nacht voor 2 personen.

Tuin

Er is een binnentuin aanwezig waar het heerlijk vertoeven is en waar 's avonds 1 keer per week een barbecue wordt georganiseerd. Er is ook een grote tuin met zwembad aanwezig die alle mogelijkheden tot ontspannen biedt. Van een boekje lezen, genieten van een witte wijn tot actief verfrissen in het zwembad.

Binnentuin

Zwembad

Een groot zwembad van 12x5 meter is aanwezig voor de gasten.

 

Petanque

Achteraan in de tuin is een petanqueveld voorzien alsook enkele speelsets.

Terrassen

Le philosophe is zeer uitnodigend om buiten te leven. Dankzij het aangename klimaat en de vele terassen - in & uit de zon - zult u zelden binnen willen vertoeven.

Zonneterras

Op dit terras wordt vaak het ontbijt genomen in de zon. 's Avonds is het hier heerlijk vertoeven om naar de sterren te kijken.

Overdekt terras

Gewoonlijk wordt hier 's avonds het avondeten geserveerd. 's Middags is dit een ideale plek om even aan de zon te ontsnappen.

Buitenliving

Parking

Er is een private parking voorzien voor de wagen. Moto's en fietsen kunnen veilig worden opgeborgen in de schuur.